Enough is enough

Först: Pappas vita dag var vit fram tills vi åt middag, då beställde han in en öl. Jag orkade inte ens påpeka det. You have to pick your fights, och jag kände att det faktiskt var hopplöst. Dessutom sade vi ju en vit dag, ingentong om en vit kväll. Och, det här känns igen från tidigare år, "får jag inte ens dricka en öl till maten?". Jovisst, du får göra som du vill, som Patrik Isaksson skulle ha sagt. Men jag tänker inte umgås med dig. Jag vill inte veta av dig.

Nu var jag kanske lite väl aggressiv. Resten av dagen har varit trevlig. Vi tog en taxi till shoppimgcentret Central Festival i Phuket Town, och jag shoppade loss på presenter till er där hemma. Kan knappt vänta tills jag får ge er dem och se ifall ni blir glada. Åh, jag älskar att ge presenter. Om man nu lyckas göra någon glad är det som att själv få en present. Där åt vi Häägen-Dazs-glass (stavning och grammatik?). Det var en närmast gudomlig upplevelse! Jag åt en glass som i botten hade krossat rån med chokladsås över, så var det två chokladglasskulor, browniebitar, lite grädde, chokladflarn och ett hallon. Åhh... Jag hade kunnat dö av välbehag (och mättnad, den glassen stod jag mig på flera timmar kan jag lova).

När vi hade tagit en taxi tillbaka gick jag en ensam promenad och såg en skylt som det stod "porn laundry" på. Jaha, vad är det för tvättservice..? Jag lade också märke till att öppettiderna hos en bar var "10.00 pm until Late". Charmigt! Åh, apropå charmigt har jag nog inte berättat om bussarna. De är vansinnigt charmiga. Kanske inte att åka i, det har jag inte provat, för de ser ganska gamla ut. De är liksom öppna, lite som en höskrinda med tak, och romantiskt ljusblå. På en träskylt längst fram står det med målade bokstäver vart bussen går.

Nu är det tre hela dagar kvar till avresedagen. Jag kan flyga, jag är inte rädd... Nej, men jag kan klara det, jag kommer att överleva.

Apropå överlevnad så ringde jag till Södra igår. Pratade lite med Tora och lite med Cajsa. Dock tog pengarna slut mitt i, hoppas att ni förstod det? Förlåt! Jag hade ingen som helst koll på hur länge jag hade pratat. Var inte speciellt rolig heller. Men det lär jag vara när jag kommer tillbaka, då är jag ju faktiskt på ett lite roligare ställe.

and there's kids playing guns in the street
and one's pointing his tree branch at me
So I put my hands up I say:
"Enough is enough,
If you walk away I walk away."
(and he shot me dead)

Kommentarer
Postat av: Cami

Du tar dig igenom det!
Och det gör mig glad att du beskriver omgivningen. Dles för det dina tankar på annat håll. Och dels är det grymt verklighetsfrämmande och jag vill också uppleva utomlandet!

2008-02-10 @ 15:54:24
Postat av: Cajsa

Åh, jag saknar dig. Skönt att du verkar kunna tänka på annat mitt i kaoset, jag tänker massor på dig mitt i allt kaos här hemma kan jag lova. Du fattas mig!

Btw, det skall vara Häagen-Dazsglass, eller bara Häagen-Dazs. :*

2008-02-10 @ 23:06:35
URL: http://smoke.blogg.se
Postat av: Josefine

Synd att din resa inte blev så skojj. Men bortsett från detta. Visst är landet trevligt. De få meningar du skriver om Thailand får mig att längta tillbaka super mkt. Vid vilken strand bor ni?

2008-02-10 @ 23:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0