Prestationsångest x 40

Det här bandet Derby jag ska skriva om. Jag har panik, för nu känner jag att jag måste skriva så jävla bra att jag skulle kunna få nobelpriset i skivrecensioner. Typ. Inget är så hämmande för kreativiteten som stress, men jag kan inte sluta tänka på att jag måste tänka utanför den metaforiska lådan, och den tanken sätter spikar i lådan så jävla hårt och jag är instängd. Jag har kreativ klaustrofobi.

Kommentarer
Postat av: Parentespojken

"Kofot, någon?"



"Vad ska du ha den till?"



"Jag vill bryta upp en låda."



(För första gången på väldigt länge dök det upp en kommentar huvudet medan jag läste inlägget, så jag skrev ner den.)

2008-09-03 @ 10:40:16
URL: http://certainty.blogg.se/
Postat av: Mattis

Det ör ju lätt att när man pressar fram det som det bara blir bajs. I början fick du ju riktigt bra kommentarer, men du var väl lite mer avslappnad då. Tat bara lugnt, jag tror att Gary gillar dig även fast rescentionen inte är 100 %, du har bara varit där drygt en vecka!

2008-09-03 @ 11:02:00
Postat av: Cami

Hm. Man ska inte oroa sig för vad folk tycker om det man skriver (det finns alltid någon som inte kommer att hålla med till hundra procent), det viktiga är att det ska kännas som att du har LEVERERAT och att det är DU som har levererat det. Du kan det där, du behöver inte krysta. Barnet föds ändå och det blir ingen freakunge. Det blir ett välskapt, det har alla förutsättningar för det.

2008-09-03 @ 16:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0