Kreativ välgörenhet

Igår hade Östersunds finaste kulturförening, Kreativ Explosion, en välgörenhetsgala för att avhjälpa en liten ekonomisk kris. Underverket skedde på Palmcrantzskolan och innehöll presentationer av vårens händelser. Ny Knycker Vi Tältet, en nycirkusföreställning med inslag av poesi. Dvala, en installationsteater som verkar bli väldigt väldigt bra. Dessutom spelade White Elephant sina fantastiska melodier. Det var underbart. Bortsett från att jag blev Matildas offentliga hackkyckling i mellansnacken, men det var...hedrande.

Det bästa var att folk var givmilda och gav bidrag i hatten med lappen "Bidrag här =) Tack! Vi tycker om dig! /KE". Människors inneboende godhet existerar. KE lockar fram det bästa hos alla!

Kommentarer
Postat av: Mango

Välgörenhetsgalor is the shit. Den 13 Februari spelar When Hope Falls på sin andra välgörenhetsgala. Förra året ordnade jag och min bästa kompis en för att samla in pengar till WWF, och nu är det Arthur (gitarrist) och hans bästa polare som ordnar en för att samla in pengar till BRIS. Det som är så bra med dom är att så mycket folk kommer ^^

2009-01-23 @ 14:49:31
URL: http://fredmansepistlar.blogspot.com
Postat av: carrie.

fantastiskt! mer sånt.





och of course, The visningsbild liksom. lyssnar mkt på friends nu! superfin.

argh vad hände med tidsmaskinen?? kan vi anordna ngt så att vi kan få lite bidrag?? pengarna går ju till en god sak. vår lycka.

2009-01-23 @ 15:22:39
Postat av: Felko

Det sorgliga är att bloggen oftast återspeglar människan , då det är denne som skrivit texten och bestämt innehållet. Det SKRÄMMER MIG.



Mvh,

Felko

2009-01-23 @ 17:05:45
URL: http://felkos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0