You really care for your image, don't you?

Okej, Last.fm är officiellt skadligt för pretentiösa personer som undertecknad. För det första avslöjar denna underbara slash fruktansvärda sajt hur mainstream man egentligen är. (Min mest spelade artist är Coldplay. Ja, jag vet.) För det andra kan den ge upphov till besatta beteenden. (Åtminstone om man som jag är lite sinnessvag.)

Idag ägnade jag i princip hela min förmiddag (det är omöjligt att sova med hela jävla solen i ansiktet, tyvärr) åt att peta ner Tiger Lou och Kent från mina åtta toppartister totalt genom att lyssna upp de som var under, det vill säga Jesus and Mary Chain, Laakso och Markus Krunegård. Jag blev nöjd när jobbet var avklarat, men kände mig samtidigt obeskrivligt löjlig. Musikalisk fåfänga in absurdum.

På grund av detta har min hjärna i kväll landat i en tvångstanke om att skrobbla nostalgiska bajslåtar som jag tyckte om när jag mindre (tretton minus). Lite för att nostalgitrippar är tillfredsställande. Men mest för att lura i mig själv att jag inte bryr mig så jävla hårt.

Och, som ni själva kan utröna av detta inlägg, ingenting kan vara mer fel än det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0